@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » 譽宴擺有個咁靚既candy bar,好羨慕

2014-4-8 10:29 teddyxbear03_3
譽宴擺有個咁靚既candy bar,好羨慕

早幾年我結婚都有d咁靚既配套,都係一式化個d龍龍鳳鳳...

上星期去飲同事個餐,,見到個candy bar簡直令我想擺多次酒=,=

仲要係酒樓幫佢地搞埋,仲要咁認真做,仲有埋同事最愛既b duck

個晚個個都玩得好開心,,因為d service 好到根本唔怕唔夠食/冇野飲

唔知呢到有冇就結婚既sis都中意b duck 嫁呢??

[[i] 本帖最後由 teddyxbear03_3 於 2014-4-8 10:30 編輯 [/i]]

2014-4-8 10:48 ktrvmde
個candy bar都唔錯,有好多小食

2014-4-8 11:15 issy416
我感覺個場最好都系,個走廊幾闊

2014-4-8 12:10 liu_winkilen
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-4-8 12:59 oscar556556
D燈飾唔錯,不過冇唸到哦,每圍的裝飾牌,同個candy bar咁襯,哈哈

2014-4-8 17:12 gillian989

2014-4-10 11:14 alvin4682
唸唔到lz你會鐘意果D candy bar,咁細節方面既裝飾...

2014-4-10 15:49 Funabori
睇到我都有D想早D去結婚′°︿°

2014-4-11 12:23 denny543345
你地有冇買結婚蛋糕黎食過呀?

2014-4-15 13:16 festyccv

2014-4-16 13:23 leo_pang670
原來譽宴擺酒都係一個幾好ge選擇。。

2014-4-16 16:06 LiLily_Li
candy bar 好有心思呀

頁: [1]