@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » 原來都可以系網上有得買BB用品既網wo

2014-4-3 18:37 kkttxx
原來都可以系網上有得買BB用品既網wo

我先最近做左人地媽媽.真系先到我以前媽媽買野俾我有幾辛苦喇~

依家成日去D鋪買野,成日唔系買漏呢樣.就系買漏果樣咁。。

真系都覺得自己好大矇,但聽我絲打講,

呢D野網上買既都得架喇,,仲推左個baby smile網俾我添,

依家每次都買滿500蚊.仲可以送埋過黎屋企俾我,

真系仲方便過出街買多多聲,

而且我自己都可以抽到更加多時間

睇住我個寶貝女一日一日咁樣慢慢長大,

又唔怕要出去買野要麻煩99幫我睇住個女喇^^

2014-4-3 18:46 fnwklj
我都準備想做媽媽.feel到你都唔太易做,辛苦la

2014-4-4 10:30 tony903com
寫定成張清單再去買,就唔會有漏啦!

2014-4-4 13:28 honeyxhoney2000
你奶奶真系都算好好人咁~

2014-4-4 16:30 holis_hero333
網上買./應該貴D喇.不過通常都貴得黎又好既。。我D SIS都系咁樣講。

2014-4-4 17:47 Olivia020
睇黎個鋪都做得幾足.,而且都系為個客既著想啵,可以免費送到上門。。

2014-4-4 18:47 Funabori
所以講,媽媽真系最偉大 ̄ー ̄

2014-4-7 10:46 leo_pang670
一次要滿500蚊都有D難度...′o`

2014-4-7 17:40 Olivia020
你奶奶真系好好,不過同孫玩,應該都樂於其中喇!

2014-4-8 12:33 liu_winkilen
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-4-10 13:23 nmbdde
原來依家可以咁樣買到BB產品,真系時代唔同lol

頁: [1]