@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » 有冇都住系葵芳既巴打呀? 有個新party兼攝影場,你地知唔知?

2014-3-18 13:57 bob33033
有冇都住系葵芳既巴打呀? 有個新party兼攝影場,你地知唔知?

我自己搬左黎葵芳呢頭住左幾年.其實真系唔俾自己身邊個fd搞party 帶我上去都唔知

原來系大連排道果邊既工業群.有個新既場.可以做party兼埋俾D人做攝影黎玩既!

不過呢,真系唔好以為系工廈里邊就唔掂~ 入到去真系另一個世界~

果次上到去,雖然估到工廈地方應該大,但過千呎喎,真系唔野少!

仲要先4舊水就租到一個鐘黎玩,而且三粒鐘之後.就每粒鐘三百五十蚊.我地玩左5粒鐘都系千九~真系抵得過玩la!

果度呀,仲有成部60寸大電視同唔同既board game玩.玩到累了.仲可以睡系沙發上面~

不個我地遺憾就系手機冇電冇影相.果度有咁多個唔同既實景,可惜左冇影低喇~ 有機會下次真系要再上去先得!

[[i] 本帖最後由 bob33033 於 2014-4-2 10:11 編輯 [/i]]

2014-3-18 16:52 ossicrt65
按依家香港咁樣寸金寸土既地方,用呢個價租到場都算系咁樣耐~

2014-3-18 17:58 irisma212
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-3-18 18:45 kolea330
千幾呎都3,4百一個鐘.呢個價仲唔錯喎

2014-3-19 16:31 helen4884
唔.平時多唔多人卜架? 怕會卜唔到場┬_┬

2014-3-20 12:07 Olivia020
我都住系荃湾果邊.有機會搞party可以mark下呢間。

2014-3-20 14:46 oscar556556
60寸既電視! 話! D設備真系好勁喎!

2014-3-24 15:38 Funabori
好似個自由度都幾大咁

2014-3-24 16:14 evelyn804
真系咁抵就玩到!? 仲3粒鐘之後減到價添呀~~

2014-3-24 17:10 ktrvmde
夜晚可以開到幾點左右既!?

2014-3-26 11:09 marylee245

2014-3-28 10:38 leo_pang670
依家D店鋪轉得好快,有時身邊多左少左咩店鋪都好難察覺到。。 ,不過影樓真系少見D。。

2014-4-1 11:17 festyccv

2014-4-1 18:19 kkttxx
葵芳啊? 系咪近貨櫃碼頭果邊既?

2014-4-2 10:12 bob33033
[quote]原帖由 [i]Funabori[/i] 於 2014-3-24 15:38 發表 [url=http://www02.ktzhk.com/redirect.php?goto=findpost&pid=32655210&ptid=2557942][img]http://www02.ktzhk.com/images/common/back.gif[/img][/url]
好似個自由度都幾大咁 [/quote]

我地唸住最近都再去多次架..6個人去.可能因為愈多人就似團購咁樣啦,所以都平左好多

2014-4-4 13:09 honeyxhoney2000
有冇得玩下集體遊戲之類?

2014-4-10 13:46 liu_winkilen

頁: [1]