@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » 送GF一份特別既禮物,都一樣系俾自己特別既情人節喇!

2014-2-21 17:59 oscar556556
送GF一份特別既禮物,都一樣系俾自己特別既情人節喇!

唸番上個week既Valentine's Day,真系都幾深刻下~

哈哈,雖然我唔系做收禮果個呀

不過呢,我睇到自己鐘意既女仔收到自己既禮物既表情,都系好開心既~

講番呀-其實我比較反傳統一D ,尤其是,我都知道今年既花又漲價喇

仲有.上年先送完.所以都係要諗d新意

記得系Valentine's Day前一個禮拜,我就開始搵料喇~

原來有個always jewelry ,係有哂證書既,施華洛鋯石,

有好多應呢個節日出既戒指,頸鏈,,我就買左個幾百蚊既心型~

記得佢從來冇收過我送既首飾.緊系好冧喇。。

因為條鏈有8粒白色鋯石,就等於我地一齊8年,,

另一粒大既係粉紅色,,就等於下一年我同佢結婚既意思,

冇唸到.用比上年更加平既價.佢反而更加鐘意,更加開心,

所以果日我就都好開心,最少佢知道我既心意...

所以各位男士,214冇送314好做d行動,証明你有幾愛你女友喇

2014-2-21 18:30 lionking852
設計既外型都好正,.而且粒主石好突出。。

2014-2-21 18:39 leptop694
一粒一粒漸大上去,呢個design我好 like>ε <

2014-2-24 10:23 teddyxbear03_3
8年8粒石黎象徵,都幾有意思BO,好難得架~~

2014-2-24 11:56 Qunnie_Fong3003
果粒主石真系大到好似就快跌出黎喇~~*。∀。

2014-2-24 12:38 leo_pang670
如果右邊都一樣都可以有石,我覺得會更加靚D lor

2014-2-24 14:45 issy416
心型普遍我都幾LIKEΘωΘ

2014-2-24 16:05 bob33033
[quote]原帖由 [i]leptop694[/i] 於 2014-2-21 18:39 發表 [url=http://www02.ktzhk.com/redirect.php?goto=findpost&pid=32568223&ptid=2535935][img]http://www02.ktzhk.com/images/common/back.gif[/img][/url]
一粒一粒漸大上去,呢個design我好 like>ε < [/quote]

其實呢8粒都應該一樣咁大.....╮( ̄▽ ̄)╭

2014-2-25 12:09 denny543345
其實我唔太鐘意粒大石,斜斜地既,感覺有D怪 = =

2014-2-25 14:20 ayumi_kwok
真系幾大粒,幾睇得既BO

2014-2-25 17:13 mary53242
呢隻粉得黎又唔深既色.好少見

2014-2-26 12:11 hey_yeungyeung
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-2-26 18:04 gillian989
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

頁: [1]