@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » 果然我都系鐘意系番香港買野多一D!

2014-1-14 16:03 honeyxhoney2000
果然我都系鐘意系番香港買野多一D!

記得上次去完旅行,系果邊順便網購買d趕唔切買既野

結果過左差唔多成個月先落到系我手,仲撞花左一d

但想點生氣都冇用喇~ 呢個情況其實唔都好正常!?

所以我依家都對D國外既網購好冇信心,時間又耐,運輸費又貴

我就終於最近check e-mail果陣收到個買買網既野。。睇左個簡介又真系幾唔錯咁

我第一眼最鐘意系果個按like來定上市價,似我地香港人,日日都上FB按呢樣like,果樣like

我都覺得群眾既眼光系清晰雪亮的,大家鐘意既野,平D都好應該喇!

而且仲可以唔收上架費添!真系好適合我呢d新手,所以連我依家都成日有將d野放上去既啊!

2014-1-14 16:21 leo_pang670
唔收上架費真系ok喎,.有時放野上去,左唸右唸會不會蝕底,真系好難捱

2014-1-14 16:35 alvin4682
我曾經試過网購最長先到既..2個幾月先飛到過黎....講系交通上既問題..真系吹脹

如果既然真系有香港网,咁樣咪幾好

2014-1-14 16:44 gillian989
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-1-14 17:03 Olivia020
大陸d网成人呃人,斷估香港人唔會呃番自己人既 ~~

2014-1-14 17:23 teddyxbear03_3
我覺得用like來定上市價好有唸頭,好創新!

2014-1-14 17:43 issy416
樓主,有時e-mail果d网都系唔好信晒好呀''

2014-1-14 18:07 lionking852
网購,盡可能都系港內好! 同一城市,點計d運輸費,時間,都平同省左唔少喇! 系咪先!

2014-1-14 18:30 marylee245

2014-1-15 11:23 ben419419419
我睇到里面,真系又有幾多應節既野咁喎~~

2014-1-15 11:51 holis_hero333
一般d易碎既野,我都唔太敢網購番黎既~

2014-1-15 16:19 Olivia020
我試過有d傢私都系网購買番黎..其實都唔錯,最主要系搬運過程都好重要

2014-1-15 17:03 helen4884
真既!?如果真系按like就平d,咁樣我都去按完全部鐘意既野喇!

2014-1-16 10:34 Qunnie_Fong3003
里面有d盆栽真系幾唔錯,放系office人都醒神埋!

2014-1-16 11:39 leptop694
我都有成日留意香港既网站,系网購呢方面,我覺得呢個真系做得ok

2014-1-16 14:04 bob33033
呢個方式夠公道....咁樣咪可以等大家鐘意買既野平D,再吸引多d人黎買。。

我相信群眾既眼光都系正確的。。

2014-1-21 18:48 Lenova_wong824

頁: [1]