@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » 系邊間花店可以訂到甘靚既開張花籃?

2013-8-5 11:42 leo_pang670
系邊間花店可以訂到甘靚既開張花籃?

話說呢?老闆叫我訂個花籃恭賀一個好重要既熟客新店開張,
佢話要豪華d既,又唔好超出budget,但我行過十幾間花店,
影左幾十張相俾佢選,佢都話選唔到岩既!我真系冇曬辦法!
前幾日路過新光戲院,見到e個花籃,就影低俾老闆睇下岩唔岩啦!
點知,一睇佢就好仲意,話訂e個花籃就岩曬啦!
但系小弟唔知e個花籃系邊間花店訂喔!唔知有冇人知系邊度訂既呢?:24: :24:

2013-8-5 12:24 gillian989
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2013-8-5 14:08 teddyxbear03_3
試過啦!但幾間都話要加收費用!會超出budget....:18:

2013-8-5 15:43 alvin4682
甘啊!有冇上網search過啊?

2013-8-5 16:14 leo_pang670
search過啦! 但搵唔到喔!

2013-8-5 16:27 angel_li
我系一間叫1 hk flower fruit既果度見過喔!

2013-8-6 18:08 leo_pang670
系? 等我去訂下先!! thx::17:

2013-8-6 18:59 marylee245
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2013-8-19 11:42 issy416
我有朋友新店開張, 我都想訂e個啊, 間店系邊?

2013-8-21 15:58 bob33033
[quote]原帖由 [i]issy416[/i] 於 2013-8-19 11:42 發表 [url=http://www02.ktzhk.com/redirect.php?goto=findpost&pid=32013279&ptid=2396592][img]http://www02.ktzhk.com/images/common/back.gif[/img][/url]
我有朋友新店開張, 我都想訂e個啊, 間店系邊? [/quote]

我記得好似系觀塘

2013-9-6 17:43 martinhau123
我想要呢暑花店資料...pm我

2013-9-6 17:59 lionking852
你可以試下搵下花果店呀~~~

頁: [1]