@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » 越想越燥,大家評下理!!

2009-5-26 14:25 ed@ggi
越想越燥,大家評下理!!

上個星期搬屋轉上網,貪平就試下和仔啦,之前Pcxx又真係貴。好啦,簽完contract話上來裝野
,裝成個禮拜都無師父上來,我夠膽死話我比錯地址(比佢地對住我副銀行信都錯!!!),之後好啦,裝完上到都好地地,但近期就個個禮拜六日都上唔到網,我話叫佢地check下個流量啦,佢地話師父會盡量安排...大佬呀,我比錢無網上,你地都燥啦,仲要拖,這間一定無下次

垃圾之最!!!

2009-5-26 17:39 婉╳婉
我都係用呢間架~
有時上網會無啦啦斷線

2009-5-26 22:04 ahfu285
咁又真係衰d既...

好在我果間態度幾好姐^_^

2009-5-27 08:56 WING6232
好彩我用pxxx雖然貴   一有問題就有專人搞掂

2009-5-31 22:26 兔兔波
呢D野.. 一貪平就有灰事發生ga la. ~___~

2009-5-31 22:50 bbb124
佢地的服務態度係咁的

2009-5-31 22:53 Kwan∼
我諗而家得HKxN幾好
pcxw同X記好似冇之前咁好
而x-cable就不嬲都偏向差的一方

2009-6-1 00:44 bbb124
cable間直就差到爆炸.... ~___~
現在PCXX又貴又成... 唔知道想點ar...

2009-6-1 00:51 ed@ggi
我做顧客的, 應該給些有品則的服務態度同service我吧??

2009-6-1 00:53 兔兔波
唔係架, 現在你有得choose咩?
佢地得幾個service provider, 唔係咩就係乜
你話好似成個街市就話鬥下quality

2009-6-1 00:55 兔兔波
哦, 仲有,
簽了contract就要跟幾年
要cut contract又要錢, 咁你話可以有咩choice呢...

2009-6-1 00:56 ed@ggi
想起個contract就燥

2009-6-1 00:58 bbb124
揀得好點lor.

2009-6-1 01:01 兔兔波
問題都講了, 冇得你揀呀...
你要知道開始佢地會講到自己點好點好都係要你buy姐
不過當然有D真係有料既..

2009-6-1 01:03 ed@ggi
依家俾個contract綁住
只可以繼續燥落去

2009-6-1 01:05 兔兔波
有錢咪cut左佢change另一個service provider囉

然後等上來裝野又等成個week XDDDD

2009-6-1 12:22 bbb124
咁咪又係灰爆

2009-6-1 12:22 兔兔波
哦...
咁我都話有D真係有料架啦..

2009-6-1 12:22 bbb124
你講lor
邊間有料-____-""
唔好要人估估下吧?

2009-6-1 12:23 兔兔波
用下SMT的囉